Shqiptarja fiton shoun “Hell’s Kitchen” në Danimarkë – VIDEO

Në shtator portali Shqipmedia ju njoftoi për pjesmarjen e Elly Isenit në shoun danez “Hell’s Kitchen” si pjesmarse shqiptare në një shou evropian. Ndoshta kjo ka qenë edhe një ogur i mirë nga portali Shqipmedia dhe ne sot ju sjellim lajmin më të bukur se është pikërisht Elly nga Tetova që fitoi këtë shou të njohur botëror mbrëmë në Danimarkë. Sidomos këtij lajmi do ti gëzohen tetovarët pas një lajmi të keq që patën nga Austria këtë javë.

Jam shumë krenare me fitoren si një femër shqiptare në një vend të huaj. Kam punuar shumë që të arrij deri këtu. Ka qenë shumë rëndë por un jam një njeri me karakter të fortë dhe i’a dola në fund. Tani si fituese e këtij shou duhet të punoj në restoran me renome botërore të kategorisë së Michelin këtu në Kopenhagë ndërsa kam ëndërr që të hapi restoran në vendlindjen time në Tetovë me gatime shqiptare, ka thënë Elly Iseni për portalin Shqipmedia.

Francezi që di shqip e tani quhet Adem, ai dëshiron të martohet vetëm me shqiptare

Një djalë nga Franca ka ndërruar emrin nga Thomas Noel në Adem, e përveç emrit ai ka ndërruar edhe fenë Read more

Hollandë: konvertim i bujshëm në Islam i një ish-kampioneje boksi

Ish-boksierja kampione hollandeze Ruby Miso u shfaq me hixhab brenda një xhamie, ku ajo shpalli kalimin në Islam. E njohur Read more

Leave a Reply