Ribashkimi pas 7 vitesh, Nëna shqiptare shpërthen në lot pasi bashkohet me djalin e kthyer nga Siria

Ribashkimi pas 7 vitesh, Nëna shqiptare shpërthen në lot pasi bashkohet me djalin e kthyer nga Siria – VIDEO

Gazsjellësi TAP, Shqipëria rrezikon të mbetet thjesht një vend transiti pa përfitime

Kalimi i gazsjellësit Trans-Adriatik nëpër Shqipëri u lakua si një mundësi për vendin dhe një masterplan për gazifikimin e vendit Read more

Konsulli i Kosovës në Tiranë, i paarsimuar dhe me dosje

Prej disa ditësh kemi denoncuar bazuar në fakte dhe prova konkrete se Konsullata e Kosovës në Tiranë drejtohet nga një Read more

Leave a Reply