Shqiptarja e parë me gradë të lartë në ushtrinë amerikane

FOTO LAJM: Shqiptarja Suzana Gjekaj jeton në SHBA dhe është emëruar nënkolonele e Ushtrisë Amerikane. Shumë shpejt mund ta shohim shqiptaren Gjekaj të fitoi gradën si gjeneral të armatës më të fuqishme në botë.

Suzanës i urojmë suksese më tutje.

15 vitet e Angela Merkel-it si perandoreshë e Evropës

Nga Manuel Peruzzo “Wired.it” Angela Merkel është një mister:ajo nuk bën humoristen, nuk i fyen kundërshtarët e saj politikë, nuk Read more

Biden krijon kabinetin, rikthehet Jonh Kerry. Emrat e tjerë që do të bëjnë histori!

Presidenti i zgjedhur i SHBA-ve ka nisur punën për krijimin e kabinetit të tij. Ai ka rikthyer ish-sekretarin e shtetit, Read more

Leave a Reply