Rekord rastesh me koronavirus, 535 të infektuar, 6 të vdekur

Ministria e Shëndetësisë, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 2445 testime të realizuara, 535 persona kanë rezultuar pozitivë me virusin korona.

Shkup-277, Kumanovë-17, Dibër-7, Shtip-22, Prilep-26, Tetovë-18, Strugë-8, Veles-10, Manastir-13, Ohër-4, Kavadarc-4, Gostivar-5, Gjevgjeli-24, Strumicë-30, Kriva Pallankë-2, Radovish-6, Koçan-12, Probishtip-3, Demir Hisar-2, Makedonski Brod-1, Vallandovë-5, Vinicë-1, Dellçevë-1, Sveti Nikollë-9, Kërçovë-15, Resnjë-8 dhe Negotinë-5.

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 168 pacientë të shëruar nga Covid-19.

Shkup-68, Shtip-4, Prilep-14, Tetovë-11, Strugë-4, Veles-5, Mmanastir-10, Ohër-2, Kavadarc-2, Gostivar-3, Gjevgjeli-5, Strumicë-8, Koçan-14, Provishtip-1, Berovë-5, Vinicë-4, Dellçevë-2, Sveti Nikollë-3, Kërçovë-1 dhe Negotinë-2.

Gjatë 24 orëve të fundit betejën me virusin korona e kanë humbur 6 pacientë.

Manastir-1, Kumanovë-1, Prilep-1, Sveti Nikollë-1, Veles-1 dhe Negotinë-1.

Leave a Reply