Shenjat që tregojnë se keni mungesë të vitaminës C

Vitamina C është jashtëzakonisht e rëndësishme për shëndetin e trupit tuaj, sepse, ndryshe nga vitaminat e tjera, vitamina C nuk qëndron në sistemin tuaj për një kohë të gjatë.Ju duhet të merrni sasinë e duhur të saj në secilën ditë, sepse, ndryshe nga vitaminat e tjera, vitamina C nuk qëndron në sistemin tuaj për një kohë të gjatë.Mungesa e saj në trupin tuaj ndikon në cilësinë e ulët të jetës, por gjithçka mund të ndryshojë duke shtuar mjaftueshëm vitaminë C në dietën tuaj,Shenjat që ju tregojnë se keni mungesë të kësaj vitamine:-Mishrat e dhëmbëve shpesh janë të fryrë dhe gjakosur.-Ju keni dhimbje të shpeshta të nyejve.-Imuniteti juaj është i dobët.-Ju keni fituar peshë pa ndonjë arsye të dukshme.-Ju ndjeheni të përgjumur dhe të lodhur gjatë ditës.-Lëkura juaj duket e thatë.

Leave a Reply