E pathënë deri sot: A u vra Azem Hajdari për shkak të Bleona Qeretit?- VIDEO

Gazetari Bledi Mane mbrëmë në Top-Channel ka sjellë disa të pathëna rreth misterit të shkakut të vrasjes së Azem Hajdarit.

Sipas tij ka edhe një version për shkakun e vrasjes që nuk është hetuar deri sot: Ajo është krim pasioni.

Sipas Manes, Azem Hajdari ka qenë i njohur për lidhjen e tij me Bleonën atë kohë dhe ky hetim u zhduk atëhere pasi babai i Bleonës ka qenë oficer i lartë i Policisë dhe ka zhdukur këtë hetim, transmeton portali Shqipmedia. Ndiqni videon

Leave a Reply