Arrestohet një grua me drogë në Tetovë

Mbrëmë, policia në Tetovë dhe në rajonin e saj mësohet kështu nga dëshmitarë okolar lidhur me aksionin, njoftojnë mediat.

Të paktën një grua, një tregtar i njohur i kokainës në rajon, u ndaluan dhe ju gjet një sasi e madhe e kokainës, e ndarë në pako për shitje.

Pritet konfirmim dhe detaje të tjera zyrtare sot nga Ministria e Brendshme.

Leave a Reply