29 vjeçari nga Tetova sulmohet nga një grua

Dje në orën 21 e 10 minuta, I.Sh. (29-vjeçar) nga Tetova, ka raportuar se rreth orës 20 e 40 minuta, deri sa ka qenë në vendin e punës në një shkollë fillore në Tetovë, ka qenë i sul mu ar fizikisht nga 55-vjeçarja L.J. Banore e Tetovës, me vajzën e të cilës kishin qenë më parë në një lidhje dashurie. Merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit

Leave a Reply