Dua Lipa dhe Rita Ora ngjallin debat të ashpër shqiptaro-serb

Dy këngëtaret me origjinë nga Kosova, Dua Lipa dhe Rita Ora, kanë kërkuar nga kompania amerikane Apple ta vendosë Kosovën në hartat e saj. Një kërkesë e tillë ka ngjallur debate të ashpra në rrjete sociale mes shqiptarëve dhe serbëve.

Leave a Reply