Qeveria vendosi: Për të hyrë në Maqedoni, kosovarët duhet të kenë PCR test, ja nga kur vlen

Qeveria miratoi kerkesen e Komisionit per Semundje Infektive e cila obligon qe nga 10 korriku shtetasit e Kosoves, Bosnjes, Malit Zi dhe Serbise te cilet duan te hyne ne vendin tone, te kene PCR test me rezultat negativ jo me te vjeter se 72 ore. Kjo mase nuk vlen per shtetasin e ketyre vendeve te cilet vetem transitojne ne Maqedoni te Veriut.

Leave a Reply