Lista perfekte e leximit për leximin tuaj të radhës

Këto pesë seri kanë shumë libra nën rripin e tyre, por mos lejoni që kjo t’ju ndalojë të zhyteni! Çfarë mund të jetë më mirë sesa të mbash një libër të frikshëm dhe të dish se ke shumë më tepër përpara?

“Mësuesja e Quilter-it” nga Jennifer Chiaverini

Pasi u transferua kohët e fundit në Waterford, Pennsylvania, Sarah fillon të krijojë një miqësi të ngushtë me 75 vjeçaren Sylvia Compson dhe ndihmon për të shitur pasurinë e saj familjare, Elm Creek Manor. Kur bashkohen, ata fillojnë të tregtojnë sekretet familjare dhe sjellin gëzim dhe mbyllje në jetën e njëri-tjetrit.

“Vajza tjetër Boleyn” nga Philippa Gregory

Flasim për dramën historike! Mary Boleyn lufton me motrën e saj, Anne për favorin e King Henry VIII. Një roman i pasur dhe imponues i dashurisë, seksit, ambicies dhe intrigës, “Vajza tjetër Boleyn” prezanton një grua me vendosmëri dhe dëshirë të jashtëzakonshme, e cila jetoi në zemrën e gjykatës më emocionuese dhe glamuroze në Evropë.

“Të kesh dhe të mbash” nga Lauren Layne

Brooke Baldwin mund të planifikojë me sukses çdo dasmë, përveç të veten siç duket. Ajo është e vendosur të bëjë një rikthim si një planifikues i famshëm i dasmave pasi u detyrua të largohej nga LA Vëllai i nuses, megjithatë, ka axhendën e tij, dhe njëri prej tyre përfshin fitimin e zemrës së Brooke. Aksionet e kësaj dasme nuk mund të ishin më të larta!

“Duke kërkuar për një ditë” nga Jennifer Probst

Çfarë ndodh kur ajo që bashkon njerëz (çifte) bie për klientin e saj? Kate është krenare që kompania e saj, Kinnection, është më e mira në qytet sepse ajo bekoi dhe mallkoi me aftësinë për të kuptuar një lidhje romantike midis dy njerëzve. Por kur Slade e akuzon atë si një mashtrim, Kate duhet ta bëj atë të dashurohet gjatë gjithë kohës kur ajo po zhvillon ndjenja për të!

“Veriu i Vërtetë” nga Liora Blake

Romanistja bestseller Kate është duke u përpjekur të shkatërrojë jetën, pasi humbi burrin në një aksident automobilistik, ku ajo ishte pas timonit. Ajo po përpiqet të qëndrojë e ulët derisa të takohet me Trevor në një intervistë televizive në Hollywood. Ndërsa ajo dhe Trevor eksplorojnë kiminë e tyre të ndezur, pjesët e pakta të zemrës së Kate fillojnë të shërohen, duke e bërë vend për një dashuri aq të pasionuar, që e bën atë të dëshirojë gjëra të harruara gjatë./METROLIBRI

Leave a Reply