Kumanovarja e fiksuar pas të pasmeve – FOTO

Arbenita Ismajli është emri që përmendet vetëm për poza provokuese.

Me veshje transparente dhe të ngushta ajo gjithmonë është pjesë e lajmeve rozë

Sidomos, me fotografinë e fundit ajo duket e zjarrtë duke fokusuar të pasmet e saj me fustanin e bardhë.

Kujtojmë, ajo është që një kohë të gjatë në lidhje me reperin e njohur Feron.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *