Halili: Stacioni hekurudhor në Tetovë së shpejti me pamje të re – FOTO

Drejtori i ndërmarrjes publike për infrastrukturë hekurudhore, Hekurudhat e Maqedonisë Veriore Festim Halili informon se së shpejti stacioni hekurudhor në Tetovë do të ketë pamje të re. Ai gjithashtu bën të ditur se punimet për rikonstruimin e e plotë të këtij stacioni hekurudhor janë në realizim e sipër.

“Tetovë, stacioni hekurudhor 🚉 do të merr pamje të re. Fillojnë punimet për rekonstruimin e plotë 🏗, ku do të krijohen kushte dhe standarde më të larta të shërbimit për udhëtarët dhe punonjësit.”, ka shkruar Halili në facebook.

Leave a Reply