Plazhi i Dhërmiut po tjetërsohet, gurët zëvendësohen më rërë – VIDEO

Në plazhin e Dhermiut, gurët e vegjël po zëvendësohen më rërë, duke u tjetërsuar kështu pamja dhe ekomorfologjia e këtij plazhi. Denoncimi vjen nga Forumi për Mbrojtjen e Trashëgimisë Kulturore ku nëpërmjet një video në rrjetin social “Facebook”, duket qartë kur ekskavatorët po marrin gurët.

Leave a Reply