Ali Ahmeti sërish protagonist në Fiks Fare të Top-Channel (VIDEO)

Ofendimi skandaloz i kryetarit të BDI-së Ali Ahmeti ndaj gazetarit Albërim Hoxha vetëm pse i parashtroi pyetje për dënimin e shqiptarëve në Strugë, ka arritur edhe në televizionin Top-Channel, respektivisht në emisionin Fix Fare. “Zotëri Ahmeti të vegetosura janë dënimet ndaj shqiptarëve e jo pyetja e gazetarit”, konstatojnë udhëheqësit e emisionit.

11 sekretet e ditës së martë!

Për shumicën e njerëzve, e marta është vetëm një ditë e javës dhe në fakt ashtu është. Në varësi të Read more

7 fakte interesante për kafen turke

Konsumimi i kafesë për shumicën prej nesh është një ritual i përditshëm. Adhuruesit e kafesë nuk e fillojnë ditën pa Read more

Leave a Reply