Shkup, dy fëmijë humbin jetën nga zjarri – VIDEO

Nga zjarri që kaploi një shtëpi në lagjen e Shutkës dy fëmijë e kanë humbur jetën. Në shtëpi ka pasur 4 fëmijë prej të cilëve dy kanë arritur të shpëtojnë. Viktimat janë një djali dhe një vajzë, të cilët besohet të jenë të moshës 3 dhe 1.5 vjeçe. Dy fëmijët kanë qenë brenda shtëpisë ku pas zjarrit është shembur çatia. Dyshohet se zjarri ishte shkaktuar nga instalimi elektrik.

Leave a Reply