Gostivar: Rrahen një tetovar dhe gostivaras

Sot në ora 03 e 45 minuta, 24-vjeçari D.J. nga Gostivari, në Sektorin për punë të brendëshme Tetovë ka denoncuar se, rreth orës 02 e 10 minuta në afërsi të një objekti hotelerik që gjendet në zonën 7 të Gostivarit, ka qenë i sulmuar fizikisht nga 19-vjeçari M.M. nga Tetova.

Punohet në zbardhjen e rastit.

Leave a Reply