Artan Gurabia pas dështimit për integrim në BE, do të na integrojë në Amerikë – FOTO

Artan Gurubia që ka lidhjet e forta me Top-Channel dhe Tv Klan po ky Artan i cili mendohet se qëndron pas emisionit të “Fiks Fare” në Top-Channel ku i’u bë “varri” politik zv/ministrit Asim Musa pas dështimeve të një pas njëshme në politikën kombëtare dhe të euro integrimeve tani tallet me shqiptarët në Facebook.
Ai ka postuar flamurin amerikan duke shprehur nervozizmin me Evropën për fajin e vet pasi ai është që dhjetra vite në pushtet në këtë shtet dhe akuzon Evropën për mospranim në gjirin e saj. Ka harruar krimet, korrupsionin, paaftësinë e partisë së tij që kanë penguar eurointegrimet.

Leave a Reply