Blendi Fevziu, avokati i frustruar i Vuçiqit, i Serbisë dhe i krimeve serbe ndaj shqiptarëve.

Kimete Berisha

Nuk ia ndin, me qetësinë më të madhe i barazon të vërtetat dhe viktimat me xhelatin.

Blend beteri që ladron rrugëve me gaçica të kuqe, hajni i gazetarisë, që e shetit botën me b.th.n e shitur, flet për viktimat shqiptare të Kosovës e për Batajnicën si për një thes me kastraveca.

Vrasja e fëmijëve shqiptarë në Batajnicë, i dukej gjë ‘normale’, i relaksuar dhe me nënqeshje e kapërcente këtë temë që për të (si për serbët) është ‘e vërtetë relative’…
Pisi.

Kurrë s’e kam kuptuar këtë dashni të sëmurë të gazetarëve shqiptarë të Shqipërisë për serbët.

Përndryshe, mbas 20-të vitesh, Albin Kurti-avokat i viktimave dhe i shqiptarëve të vuajtur.

Leave a Reply