Celulari juaj po përgjohet?, Këto janë disa nga shenjat kryesore

Nëse telefoni juaj po përgjohet apo jo ekzistojnë disa metoda të cilat mund t’ju vijnë në ndihmë për të kuptuar më shumë. Në ditët e sotme telefonat celularë smart janë shumë të lehtë për t’u gjurmuar.

Kështu, më poshtë do t’ju sjellim disa truke nëpërmjet të cilave mund të kuptoni lehtësisht, në qoftë se edhe ju keni rënë pre e përgjimit.

Kini kujdes nga këto shenja;

-Edhe pse nuk po përdoret, bateria nis të bie gradualisht

-Ajo nis të konsumohet shumë më shpejt, pavarësisht faktit se është e re dhe e papërdorur

-Mesazhe të koduara.

-Bateria e telefonit përdoret në rastet e dërgimit të mesazheve zanore apo të SMS-ve

-Në qoftë se celulari juaj edhe pse nuk është duke u përodur, bateria është e nxehtë. Telefoni juaj mund të jetë duke u shfrytëzuar pa e ditur ju.

Në qoftë se merrni një mesazh në formë të koduar, kjo do të thotë se kodi me shifra dhe simbole në vend të valëve, mund të jetë tregues i transferimit të të dhënave tek një person i tretë.

-Dëgjoni zëra gjatë kohës që po flisni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *