“El Cheka bombardon BDI-në me përgjime të reja”

El Cheka nuk ndalet. Ai këto ditë ka publikuar përgjime të reja të funksionarëve të BDI-së dhe ish, respektivisht biseda mes Musa Xhaferit dhe Ermira Memetit, Fatmir Besimit me një femër, Ali Ahmetit, Fatmir Deharit, Blerim Bexhetit dhe të tjera. Disa nga audio përgjimet janë të karakterit privat-intim pasi ka tema dashurie-seksi të cilat janë të ndaluara për publikim ndërsa disa përgjime mund të dëgjoni se si kanë kryer punët funksionarët e BDI-nëpër gjykata dhe institucione tjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *