Suedia ofron mundësi për viza pune 2 vjeçare, ja ku mund të aplikoni!

Suedia si një ndër shtetet më të zhvilluara në botë, me një standard të lartë jetësor, kushte të mira për mirëqenie, siguri sociale e familjare, mundësi të mrekullueshme për studime, zhvillim dhe profesionalizim, beneficione e levërdi të ndryshme shoqërore, kulturore etj., vazhdimisht ka qenë tërheqëse për turistët, por edhe punëtorët nga e gjithë bota. Zyra e Avokatisë „Advokatbyrån Försvarare AB” nga qyteti Malmö në Suedi, njofton se është e licensuar nga Enti Suedez i Migracionit, dhe për momentin ndërmjetëson në çështjet e aplikimit të vizave të punës, edhe atë për vizë pune 2-vjeçare në Suedi. Nëse bëhet aplikimi i plotë, profesional dhe pa asnjë mangësi, garantohet vendimi pozitiv nga ana e organeve përkatëse brenda 20 ditëve. Kontakti kryesor: Znj. Saranda Iseni, juriste e dalluar shqiptare në Suedi, e punësuar pranë kësaj zyre të avokatisë. Mirëpresim të na kontaktoni në emailin: [email protected], ku do të merrni përgjigjen e shpejtë, të saktë dhe kompetente.

Shikoni investimin e sheikve arab në Beograd, projekt 3 miliard euro – VIDEO

Paralajmërimi për investimin në qytetin e Durrësit për një projekt investimi prej 2 miliard dollarësh të sheikve nga Dubai ngjalli Read more

Ministri i Shëndetsisë jep dorëheqje, nuk jam i aftë më…

Ministri i Shëndetësisë i Austrisë, Rudolf Anschober, tha se jep dorëheqje nga pozita, pasi ndihet i rraskapitur nga lufta me Read more

35 Comments

 1. Arjan June 12, 2019
 2. Ilazi ilaz June 15, 2019
 3. Vadin memedi June 23, 2019
 4. Aqif June 23, 2019
 5. Remzi June 25, 2019
 6. Dritim July 5, 2019
 7. Jasin July 10, 2019
 8. Baki July 17, 2019
 9. fatmir halimi August 3, 2019
 10. fatmir halimi August 3, 2019
 11. Emine October 1, 2019
 12. Gzim October 23, 2019
 13. Armend November 20, 2019
 14. Labinot fazliu November 24, 2019
 15. Reshad Seferi December 14, 2019
 16. Feim kaqandolli January 3, 2020
 17. Adrian mardodaj January 8, 2020
 18. Gzim January 12, 2020
 19. Sokol January 17, 2020
 20. Sokol January 17, 2020
 21. Shqipe January 27, 2020
 22. Fatos February 6, 2020
 23. arber February 7, 2020
 24. NERTIL PASHO February 13, 2020
 25. Vigan osmani March 2, 2020
 26. sadri March 9, 2020
 27. Aziz Saiti April 1, 2020
 28. Aziz Saiti April 1, 2020
 29. Nexhmi April 2, 2020
 30. Mustafa April 15, 2020
 31. Fitim Kurti April 27, 2020
  • Fitim Kurti April 27, 2020
   • Agim haziri May 18, 2020
 32. Vedat syla June 8, 2020
 33. Ritjona Poga September 11, 2020

Leave a Reply