Speciale: Bill Clinton në vizitë historike në Kosovë (VIDEO)

Dy mysafirët kryesorë ish-presidenti amerikan Bill Clinton dhe ish-sekretarja e shtetit Madelein Albright, kanë arritur në Kosovë, për të kremtuar bashkë me institucionet dhe qytetarët, 20 vjetorin e çlirimit të vendit.

Respekti për ta është më i larti, derisa iu ndanë edhe mirënjohje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *