Holanda: JO hapjes së negociatave me Shqipërinë, Maqedonia e Veriut PO

Parlamenti i Holandës ka vendosur për që të mos hapen negociatat për Shqipërinë, ndërsa ka rënë dakord që negociatat të çelen me Maqedoninë e Veriut.Vendimi sapo është marrë nga parlamenti, ndërsa i rekomandohet Komisionit Europian të mos hapë negociatat.

Shkak kryesor bëhet me dije është mosarritja e rezultateve në luftën ndaj krimit të organizuar dhe korrupsionit.

Leave a Reply