Gjërat e çuditshme që bëjnë turistët amerikanë, ndryshe nga popujt e tjerë – FOTO

Çdo komb ka stereotipet e tij dhe amerikanët, një nga popullatat më të mëdha në botë, nuk bëjnë përjashtim.

Disa prej këtyre stereotipeve nuk janë të dëmshme, përveç se zbavitëse, njofton Klan Kosova.

Më poshtë janë gjërat më të çuditshme që bëjnë turistët amerikanë, ndryshe nga pjesa tjetër e botës:

Veshin sandale me çorapë

Qeshin me të huajt

I pyesin kamarierët se si po ia çojnë

Veshin atlete kudo që shkojnë

Presin që të ulen në restorant

Nuk përdorin simetrinë

Habiten nga ndërtesat që janë mbi 200 vjeç

Flasin me zë të lartë

Veshin bluza qesharake

Mendojnë se të gjithë duhet të flasin anglisht

Veshin pantallona të shkurta, pavarësisht sezonës

Ecin derisa janë duke ngrënë dhe pirë

Leave a Reply