Ndërpritet ndeshja, arbitri shkon në tualet – VIDEO

Në futboll sfidat mund të ndërpriten shumë herë e për arsye të ndryshme, por në sfidën mes Chaves dhe Nacional kjo ndërprerje ishte tepër e veçantë.

Arsyeja u bë arbitri anësor pasi nuk mund të qendronte pa shkuar në tualet. Siç transmeton mapo, ndeshja u ndërpre për 3 minuta, e më pas kur u rikthye arbitri u prit mes duartrokitjeve.

Leave a Reply