Çmimet e naftës shënojnë rënie në tregjet botërore

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e ditës së sotme në tregjet botërore. Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar evropiane, Brent, ranë me 34 cent ose me 0.5 për qind dhe u tregtuan me 74.17 dollarë amerikanë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë po me 34 cent ose me 0.5 për qind dhe u tregtuan me 65.96 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çimimit të arit avancoi me 0.2 për qind dhe u tregtua me 1,269.99 dollarë amerikanë për onz, njëkohësisht edhe niveli i tij më i lartë në më shumë se katër javët e fundit.

Leave a Reply