10 tipet e femrave nga të cilat meshkujt duhet të tremben – Shqip

by admin
Spread the love

Mesa duket, ka edhe femra prej të cilave meshkujt duhet të presin edhe probleme.

Është bërë e zakonshme që të ndeshim tematika që lidhen me meshkujt dhe si duhet të jenë ato për ta parë si partner, apo shok jete, por kësaj radhe, në qendër janë femrat, pasi siç duket, mes tyre, ka edhe problematike, ndaj të cilave, meshkujt duhet të jenë të vëmendshëm dhe të kujdesshëm.

Të varurat prej rrjeteve sociale.

Prepotentet, posesivet, ato që ju pëlqen vetja dhe mendojnë se dinë çdo gjë.

Provokatoret. Këto janë të gatshme të përdorin sensualitetin e tyre në funksion të asaj që duan të arrijnë.

Përfitueset mendjelehta. Ato që për pak argëtim, luks dhe jetë më të mirë, mund të bëjnë çdo gjë.

Xhelozet. Dhe këtu s’është fjala vetëm për xhelozet në dashuri.

Ato që luajnë rolin e viktimës. Sapo arrin atë që duan, ato tjetërsohen dhe nuk njihen më.

Inteligjentet pa etikë. Janë ato që për të treguar veten dhe inteligjencën e tyre, harrojnë etikën. Zakonisht kështu janë ato që ju pëlqen vetja.

Të pa stabilizuarat që çdo gjë e kthejnë në dramë.

Tekanjozet.

Të lëvizshmet. Që nuk mjaftohen dot vetëm me një partner.

You may also like